dimarts, 11 de febrer del 2014

LLIGA, ATLETICO, SEATWAVE I VIAGOGO

Aquesta setmana s'ha produït un triple empat al capdavant de la classificació de la Lliga quan manquen quinze jornades per finalitzar. Curiosament el partit de la darrera jornada del Barça serà al Camp Nou contra els matalasers. Donada aquesta ajustada situació, i davant la davallada d'assistència a l'estadi d'aquesta temporada se'ns ha acudit repassar com va la disponibilitat d'entrades per aquest partit.

Ahir al migdia no hi havia cap entrada disponible a la plana d'internet del Club.


A Seatwave hi havien a la venda 279 entrades, aquest any s'indica directament a la plana, a preus entre 149€ (3a graderia) i 895€ (tribuna). També es pot veure ara que d'aquestes entrades 3 estan disponible per descarregar i 64 per despatxar.



Finalment a Viagogo hi havien 7.394 entrades disponibles, a preus entre 128'56€ (General de 3a graderia) i 2.995'01€ (Tribuna premium). D'aquestes només 341 tenien indicada la boca i la filera, sense el seient concret, i unes altres 125 estaven disponible digitalment en Acrobat Reader.





Fa un any, en una entrevista dels portaveus del nostre grup amb Jordi Cardoner, quan vam tornar a reclamar que el Club fes públic anualment quina quantitat de localitats es dedica a cada ús (Club, abonats, compromisos, patrocinadors, tour-operadors, taquillatge directe pels canals oficials, etc.) se'ns va respondre si es pot creure que totes les entrades que s'ofereixen en les planes de revenda afeccionat a afeccionat que hi ha internet estan realment disponibles
Potser sí que totes les entrades que hem indicat, especialment a Viagogo, són més futuribles que no pas entrades que físicament tenen en mà els gestors del portal. Però donat que des del Club no hi ha transparència amb aquestes dades no se'n pot treure l'entrellat.

1 comentari:

  1. Quina vergonya! La directiva del oscurantismo.Acabaran haciendo bueno al chaval del champagne.

    ResponElimina